Black Friday 2012 la Emag va fi in 23 noiembrie 2012

Thursday, November 15, 2012

In data de 23 noiembrie 2012 dimineata, la ora 5, la emag  porneste cea mai mare campanie de vanzari si cea care va da startul sezonului de sarbatori. Traditionalul Black Friday, ziua care aduce sute de milioane de cumparatori in magazinele din Statele Unite, ajunge si in Romania cu promotii care au fost poate doar visate pana acum.
Setati-va ceasurile la 5 dimineata pentru ca incepe Black Friday . Merita
Black Friday  in reteaua eMAG  va aduce reduceri de pana la 60%
Magazinul online eMAG ofera reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar si muzica, filme sau jucarii, in ultima vineri din noiembrie, anunta acestia intr-un comunicat.
Clientii vor putea achizitiona frigidere, masini de spalat, camere foto,computere, laptopuri  precum si televizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%.
Vezi din timp lista cu produsele care le vrei si care vor fi la PRETURI REDUSE pe site-ul emag.
Black Friday  (Vinerea Neagră) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. De anul trecut această sărbătoare a fost preluată şi de retaileri români.
Black Friday are loc anul acesta pe 23 noiembrie, zi în care vei putea cumpăra electronice, electrocasnice şi nu numai la preţuri mult reduse. Anul trecut PC Garage, eMAG, Flanco şi alţi retaileri au oferit clienţilor discount-uri valorice cuprinse între 10% şi 80% la toate categoriile de produse.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP