Netbook Asus 1015BX-BLK060W cu procesor AMD C60 1.0GHz, 1GB, 320GB, AMD Radeon HD 6290, FreeDOS, Negru

Friday, August 3, 2012

Pot spune ca sunt multumit de achizitia facuta desi primul lucru care l-am facut a fost sa incerc un upgrade de memorie RAM si s-a soldat cu o dezamagire cand am constatat lipsa slotului de memorie, aceasta fiind asamblata direct pe motherboard pentru scaderea costului de productie. Oricum, scopul scaderii acestui cost a fost atins si netbook-ul chiar este o scula performanta pentru pretul atractiv cu care este comercializat. 
Ruleaza fara probleme filme HD conectat fiind la un LCD TV FullHD si joaca fluent jocuri mai vechi de 2 ani cu grafica destul de complicata cum ar fi FlatOut2.
Desi CD-ul cu drivere nu aduce drivere pentru WindowsXP, acestea se pot instala complet si fara probleme daca se descarca gratuit de pe internet DriverPack Suite intr-o varianta cat mai actuala (aceasta recunoaste activ si instaleaza absolut toate driverele necesare daca sunt prezente in pachetul sau sau le descarca daca nu sunt prezente) dar atentie la descarcare ca aceasta suita de drivere are cam 3GB.
In cazul Windows7 duce bine versiunea Starter, toate celelalte versiuni mai complexe fiind rulate mult mai greu in special din cauza memoriei RAM insuficiente deci nu se merita instalarea acestora.
In final pot spune ca recomand acest produs in primul rand datorita raportului excelent calitate/cost. 
Sunt sigur ca daca ar fi avut posibilitatea unui upgrade de memorie RAM performanta ar fi fost mult mai buna deoarece toate celelalte caracteristici sunt foarte bune. Am inteles din articole citite pe net ca exista exact aceeasi varianta de netbook dar cu 1 slot de memorie RAM care suporta chiar un modul de 4GB desi producatorul specifica maxim 2GB.
Sper ca acest review sa va fie de folos... O zi buna tuturor! 
Pro: -Raport performanta/pret foarte bun
-Performanta si functionalitate buna in multimedia si chiar in unele jocuri mai vechi de 2 ani, acestea fiind bazate pe tandemul reusit AMD-ATI in cadrul APU de tip Fusion AMD C60
-Accelerator grafic bun de ultima generatie RadeonHD 6290 cu suport DirectX 11
-Conectivitate video buna, cu iesiri VGA si HDMI
-Hard-disk de 320GB, foarte incapator pentru un netbook
-Card-reader
-Performanta buna a bateriei daca nu se folosesc consumatori gen Wi-Fi sau device-uri USB conectate
-Design slim elegant 
Contra: -Inconvenient major: lipsa slotului pentru memoria RAM, aceasta fiind asamblata direct in motherboard pentru scaderea costului de productie (imposibilitatea upgrade-ului de memorie RAM peste 1GB oferit de producator) 
-Lipsa USB 3.0
-Plasticul, desi elegant, pastreaza urme neplacute de amprente

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP